Jídelní lístek

Jídelníček

Jídelní lístek

Něco k pivu

  • Dlouho pečené trhané vepřové maso v sádle

    150g129|
    podávané ve sklenici s červenou cibulkou, čerstvý chléb
  • Domácí smažené brambůrky

    300g89|
  • Nakládaný hermelín se šalotkou a feferony

    100g99|

Domácí polévky

  • Gulášová polévka

    61
  • Česnečka

    55
    slanina, sýr, chlebové krutony
  • Silný slepičí vývar s domácími nudlemi, masem a zeleninou

    55
  • Polévka dle denní nabídky

    55

Něco malého ale teplého

  • Rozpečený kozí sýr na carpacciu z červené řepy

    180g149|
    marinované v medu a pomerančové šťávě s čerstvou rukolou
  • Hermelín pečený v listovém těstě s brusinkami

    1ks129|
  • Pečená křídla na medu

    8ks125|

Hlavní chod

  • Steak z vepřové krkovice

    250g219|
    s kukuřičným klasem a omáčkou Jack Daniel ́s
  • Kuřecí prsíčka “sous-vide” na bylinkách

    150g189|
  • Smažený kuřecí nebo vepřový řízek

    150g199|
  • Pečené vepřové koleno bez kosti

    300g239|
    hořčice, křen, beranní rohy, kyselá okurka, cibule, čerstvý chléb
  • Kuřecí medailonky v bramboráku se salátem z kysaného zelí

    150g209|
  • Pivovarský hovězí guláš s bramboráčky

    150g209|

Místní speciality

  • Sandwich se steakovými hranolkami

    300G209|
    trhané vepřové maso, sázené vejce, čerstvá zelenina
  • Tažená hovězí žebra z irského chovu

    600g259|
    podávané s cibulovým chutney, čerstvým křenem a omáčkou demi-glace
  • Hovězí veverka, „sous-vide“

    220g259|
    lehký zeleninový salát s hořčičným dresinkem, omáčka demi-glace
  • Vepřová panenka „sous vide“

    180g239|
    smetanovo-parmazánová omáčka

Bezmasá jídla

  • Sezónní zelenina gratinovaná mozzarellou a parmazánem

    400g169|
    s extra panenským olivovým olejem a bazalkou - doporučujeme s bylinkovou bagetkou
  • Smažený sýr

    150g139|

Něco pro dvě až čtyři osoby

  • Masové “Sous-vide” záležitosti na grilu

    550g629|
    hovězí veverka, vepřová panenka, kuřecí prso - filírované na grilované zelenině, pepřová a parmazánová omáčka
  • Prkno „Kastelán“ s teplými lahůdkami

    1300g599|
    vepřová žebra, pečené vykoštěné koleno, křídla, klobása, bramboráčky

Umíchejte si sami

  • Tatarský biftek

    100g185|
    200g299|
    topinky nebo toast 4/8 ks, česnek 
upozornění – podáváme se syrovým žloutkem

Ryby

  • Pečený norský losos s bylinkovým máslem, grilovanými rajčaty a jemnou citrónovou omáčkou

    180g249|

Zeleninové saláty

  • Trhané zeleninové listy s grilovaným kozím sýrem

    400g189|
    brusinkový dresink
  • Šopský salát

    20069|
  • Míchaný salát

    200g69|
  • Šéfovský salát s kuřecím špízkem

    400g189|
    grilovaná kuřecí prsa, bylinkový dresink, krutóny
  • Řecký salát

    400g169|
    olivy, balkánský sýr

Dresinky a omáčky

  • Studené dresinky

    29
  • Teplé omáčky

    39
    pepřová, parmazánová, omáčka z lesních hub, demi-glace, Jack Daniel ́s

Přílohy

  • Topinka nejen k tataráku

    1ks8|
  • Pečivo

    16
  • Bylinková bageta

    47
  • Česneková bageta

    47
  • Zelené fazolky se slaninou

    52
  • Křupavá zelenina na másle

    52
  • Smetanové brambory s česnekem

    52
  • Opečené brambory

    47
  • Šťouchané brambory

    47
  • Vařené brambory

    č7
  • Hranolky

    47
  • Bramboráčky

    47

Sladké na závěr

  • Čokoládový fondant

    95
    vanilková zmrzlina a redukce z jahod a cherry likéru
  • Vanilková zmrzlina s horkým lesním ovocem a šlehačkou

    82
  • Lívance s borůvkami a šlehačkou, zakysaná smetana

    82