Hlavní jídla

Řecký salát

rajčata, paprika, okurka, černé olivy, červená cibule, provensálské koření, balkánský sýr

Tatarský biftek

topinky nebo toast 4/8 ks, česnek 
(upozornění – podáváme se syrovým žloutkem)

Prkno „Kastelán“ s teplými lahůdkami

vepřová žebra, pečené vykoštěné koleno, křídla barbecue, klobása, bramboráčky, hořčice, křen, česneková majonéza

Sezónní křupavá zelenina gratinovaná mozzarellou s hoblinkami parmazánu

s extra panenským olivovým olejem a bazalkou a žampiony – doporučujeme s rozpečenou bylinkovou bagetkou

Steak z vepřové krkovice na grilu

omáčka s nakládaným zeleným pepřem

Pečené koleno bez kosti

hořčice, křen, beranní rohy, kyselá okurka, cibule, čerstvý chléb