https://institutomuda.com.br/ https://www.zalezitost.cz/ https://utb.edu.vn/ https://www.ncst.mw/ https://www.federpesca.it/ https://fx-arabia.com/ สล็อตเว็บตรง
Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou “desítku”. Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.
Světlý ležák vyráběný spodním kvašením. Intenzivní chuť žateckého chmele se v Pilsner Urquell snoubí se sladovým tónem a vytváří lahodnou, harmonickou hořkost. Unikátní chuť přinesla plzeňskému pivu v minulosti i současnosti řadu mezinárodních ocenění.
Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku BERNARD.