Dlouho pečené trhané vepřové maso v sádle

Dlouho pečené trhané vepřové maso v sádle

podávané ve sklenici s červenou cibulkou, čerstvý chléb

Smažené jalapeño papričky

plněné nivou, zakysaná smetana

PILSNER URQUELL

Světlý ležák vyráběný spodním kvašením. Intenzivní chuť žateckého chmele se v Pilsner Urquell snoubí se sladovým tónem a vytváří lahodnou, harmonickou hořkost. Unikátní chuť přinesla plzeňskému pivu v minulosti i současnosti řadu mezinárodních ocenění.

BERNARD SVĚTLÁ JEDENÁCTKA

Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku BERNARD.

PIVOVAR ANTOŠ RARACH 10°

Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou “desítku”. Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.

MUFLON 12° SVĚTLÝ LEŽÁK | PIVOVAR KUNRATICE

Dnes moderní studené chmelení používali staří čeští sládci již dávno. Tento postup vytěží z žateckého chmele to pravé. Vzniká tak pivní delikatesa výrazné chmelové vůně s překvapivě příjemnou hořkostí v chuti a s obsahem alkoholu 5%.

Laphroaig Quarter Islay single malt

Rašelinová vůně, náznak kokosu a banánu. Chuť je hluboká, komplexní a kouřová, přesto nabízí překvapivě jemnou sladkost. Závěr je dlouhý, vysychá do kouře a koření. Whisky zrála ve velmi malých sudech z amerického bílého dubu (sudy mají čtvrtinovou velikost než běžné sudy, proto název Quarter Cask). Tím dochází k většímu kontaktu stařené whisky se dřevem. Dub přidává whisky jemnou sladkost a sametovost.

Kopřivová vodka Golem

Jemná vůně a hladká chuť s bylinnými tóny a velmi příjemným koncem vzniká macerací kopřivy dvou-domé po dobu 120 dní v obilném alkoholu.

Nakládaný hermelín

cibulka, beraní rohy, čerstvý chléb