Online
Rezervace
Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra
Integer congue malesuada eros congue varius. Sed malesuada dolor eget velit pretium. Etiam porttitor finibus. Nam suscipit vel ligula at dharetra
podávané ve sklenici s červenou cibulkou, čerstvý chléb
plněné nivou, zakysaná smetana
dle aktuální denní nabídky
Světlý ležák vyráběný spodním kvašením. Intenzivní chuť žateckého chmele se v Pilsner Urquell snoubí se sladovým tónem a vytváří lahodnou, harmonickou hořkost. Unikátní chuť přinesla plzeňskému pivu v minulosti i současnosti řadu mezinárodních ocenění.
Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku BERNARD.
Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou “desítku”. Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.
Dnes moderní studené chmelení používali staří čeští sládci již dávno. Tento postup vytěží z žateckého chmele to pravé. Vzniká tak pivní delikatesa výrazné chmelové vůně s překvapivě příjemnou hořkostí v chuti a s obsahem alkoholu 5%.
Rašelinová vůně, náznak kokosu a banánu. Chuť je hluboká, komplexní a kouřová, přesto nabízí překvapivě jemnou sladkost. Závěr je dlouhý, vysychá do kouře a koření. Whisky zrála ve velmi malých sudech z amerického bílého dubu (sudy mají čtvrtinovou velikost než běžné sudy, proto název Quarter Cask). Tím dochází k většímu kontaktu stařené whisky se dřevem. Dub přidává whisky jemnou sladkost a sametovost.
Jemná vůně a hladká chuť s bylinnými tóny a velmi příjemným koncem vzniká macerací kopřivy dvou-domé po dobu 120 dní v obilném alkoholu.
cibulka, beraní rohy, čerstvý chléb