Silný slepičí vývar s domácími nudlemi, masem a zeleninou

Česnečka

slanina, sýr, chlebové krutony

Smažené jalapeño papričky

plněné nivou, zakysaná smetana

PILSNER URQUELL

Světlý ležák vyráběný spodním kvašením. Intenzivní chuť žateckého chmele se v Pilsner Urquell snoubí se sladovým tónem a vytváří lahodnou, harmonickou hořkost. Unikátní chuť přinesla plzeňskému pivu v minulosti i současnosti řadu mezinárodních ocenění.

BERNARD SVĚTLÁ JEDENÁCTKA

Chuť vyvážené hořkosti v harmonii s lahodnou plností, chmelovou vůní a bohatou pěnou je charakteristická pro jedenáctku BERNARD.

PIVOVAR ANTOŠ RARACH 10°

Myšlenka vzniku 10. stupňového piva přišla přímo od hostů Pivovaru Antoš, a proto i jméno bylo vybráno z nápadů nejen slánských obyvatel. Slánský Rarach se řadí mezi poctivou českou “desítku”. Svou plnou chutí a výraznou hořkostí se stal velmi oblíbeným především v teplých letních měsících. Pivo je vařené ze dvou druhů sladů (bavorský a plzeňský) a chmeleno dvěma druhy žateckého chmele. Málokdo by u tohoto piva poznal, že pije „jen“ desítku.